Link :: 19.02.2006 :: 15:38
Siema!! Założyłam ten blog przez Edzię. Co u was słychać, bo u mnie nudy. Ale np. dzisiaj przyszedł do mnie Korzeń i Didek. Były niezłe jaja! Didek jak wychodził to się przewalił, bo biegł. Jutro poniedziałek.... nie nawidzę tego dnia! Bo mam sprawdzian z przyry :( . Do mnie przyjechało dziadostwo... Boże za jakie grzechy! Już w piątek jest dyskoteka... zajebiście;]!! Może wreszcie poproszę do tańca moją sympatię. O czym tu jeszcze gadać?! O tym, że nikt mnie kocha?? Nienawidzę z mojej klasy takie dwie dziewczyny. Ich imiona to Klaudia i Dora.Pozdro dla:
Wyrzyka:), Korzenia, Didka, Edzi:), Dania, Piguły:), Norbiego, Uniosa, kazika:), Olgi:).
..::BULA::..
Komentuj(7)
Link :: 22.02.2006 :: 07:48
Cześć. We wtorek z mojej głupiej klasy, taka jedna Sylwia umalowała się po raz piewszy do szkoły! :(:(
A dokładnie pewnie dla Adriana Wiśniewskiego lub dla Majmusa. Wygłądała jak stara pudernica:). A Klaudia wieła do szkoły komóre i to starą nokię. Ciągle nam ją pokazywała :(. Tylko się ośmieszyła ;]. Patrzyła, patrzyła czy coś ma na lekcjach, aż Kurkowa to zobaczyła i ją opieprzyła [podobno].
Komentuj(2)
Link :: 22.02.2006 :: 08:06
Edytce wczoraj zdejmowali spodnie tak: Didek,Unios,Wyrzyk,Wojtuś

.
A ona nie miała nic przeciwko. Karolina Dudzik jaka była zazdro-
sna!! Potem się na chłopaków obraziła

. A oni bardzo się nią nie przejmowali

. Miałam też z nią dyżur w szkole, było zajebiście!!!!!!!!!!! Tylko trochę nudno na lekcjach. Najlepiej było na ostatniej lekcji, kiedy przyśli do nas Didek, Korzeń i Wyrzyk. Myślałam, że się posikam ze śmiechu z Bobrem

. Dzisiaj mamy lekcje w pracowni

. Będzie super

. TYlko ksiądz

. Mam u niego trochę przechlap

. Ale co tam. Jak znam życie to chłopaki,a szczególnie Szymon,Piotrek,Paweł,Musielik będą w nas rzucać śnieżkami. Potem ma tam lekcje 6b

.
Komentuj(2)
Link :: 22.02.2006 :: 08:15
A WIĘC WŁAŹCIE NA MÓJ BLOG I GO KOMENTUJCIE!! Powiem was jeszcze, że nie nawidze z Tokio Hotel, tej pedalskiej mordy, czyli oczywiście Bila!!!!!!!!! Już bardzie wole Blog 27 i US5

Pozdro dla : Bobra, Kazika, Drożdżówki, Edzi-Pedzi, Wyrzyka, Didka, Korzenia,Olgi, Angeli

. I dla tych o których zapomniałam

Papa:*
Komentuj(5)
Link :: 22.02.2006 :: 15:11
Siemka. Dzisiaj w szkole, tak jak mówiłam chłopaki rzucali we mnie i nie tylko we mnie puszystym śniegiem. Gdy wracałam ze szkoły WYTARZAŁAM się w śniegu

W szkole poszłam do Pawła Pikulińskiego[moja była sympatia,ale sama nie wiem czy była

] z Szymonem. Bo Szymon mi się chwalił "wczoraj powiedziałem twojemu Pawełkowi,że za nim tęsknisz" Myślałam,że go zabije!! I okazało się,że to prawda!!!!!!!!! Edytka mi wmawiała,że KOCHAM KORZENIA!! Czy ona nie może wrozumieć,że go tylko lubię!! A jak coś nawet więcej to już moja sprawa!!!!!!!!!!! Mam tego dosyć, najlepiej poszłabym się zabić... Pozdro dla tych co wchodzą na mojego bloga i co tych co mi zostawiają komentarze. Papa:*
Komentuj(3)
Link :: 23.02.2006 :: 17:17
Cześć. Nie mam humoru przez Karolinę Dudzik!!!!!!!!! Ona jest taka,że szkoda gadać!!!! Nienawidzę jej za to co mi zrobiła!!! A tak po zatym to ja CHYBA nadal kocham Pawła

, błagam pomóżcie mi!!!!!!!! NAPISZCIE MI NA KOMENTARZU CO MAM ZROBIĆ!!!!!!!! Proszę!!! W szkole było dzisiaj zajebiście, tylko było jeszcze fajniej bez Bobra! Jak nie było Edytki to do nas przyszła!!! Niech się.... TYLKO NAS WIDZI,KIEDY NIE MA EDYTY,CZYLI EDZI!!!!!!!

. Niech spada na bambus!!!!!!!!! Ja,Martyna,Paulina i Karolin S. chodzimy z Maxsem z 6b!! Dzisiaj Piguła włożyła do klopa jego plecak!! Były niezłe jaja!! I to na długiej przerwie!! Na angliku strasznie rżałam z Martynką,Paulinką,Karolinką S. A na informatyce kiedy Bielecka poszła gdzieś tam, to gadałyśmy,że chłopaki mają 3 ciężarki,a dziewczyny 2!!! NAPRAWDĘ BYŁO ZAJEBIŚCIE!!!Pozdro dla tych którzy mnie rozumnieją i dla wszystkich 6 klas z mojej budy. papa:*

Komentuj(2)
Link :: 24.02.2006 :: 14:13
Siemka!! Dzisiaj też nie było naszczeście Edyty!!!!!!! Świat jest piękny!!

Niech ona spada na bambus!! Nikt jej prawie w naszej klasie nie lubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak po zatym to było fajnie dzisiaj w budzie. Do Edyty: WIEM, ŻE TO TY MI tamten komentarz zostawiłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIENAWIDZĘ CIE ZA TO TY.... Pozdro dla tych których lubię

papa:*
Komentuj(0)
Link :: 24.02.2006 :: 16:59
Mam spierdolony humor, bo niby moja przyjaciółka mnie strasze zraniła!!!! Teraz właśnie widzę jaka ona jest nabrawdę!!!!!!!! Teraz mam inne koleżanki i przyjaciółki!!!!!!!! I one są edyty!!!!!!!! Pozdro : MARTYNY, DOroty, KAROLINY S..!!!! Kocham was

Komentuj(0)
Link :: 25.02.2006 :: 14:06
Cześć. Już mi się nieco humor poprawił

[pokupiłam trochę gazet z fajnymi dodatkami] hehe

Już nie mogę się doczekać poniedziałku!!!!!!!! Bo... nie powiem!! Dzisiaj nie ma moich starych w domu

Pojechali przed chwilą

Sama nie wiem co myślę o Edzi!!! Ale wiem,że chyba nie będzie tak jak wcześniej

. POWIEM WAM,ŻE NIE KOCHAM PIGUŁY!!!!!!!!!!!!! Tylko kogoś innego

Jeszcze nikt nie wie kto to jest. I chyba tak zostanie.... Ale ten KTOŚ jest naprawdę zajebisty

Dużo się w nim kocha dziewczyn. JUŻ NIC NIE POWIEM O "nim"!!!!!!!!!!! I od kiedy?? Od dziś rana. TYLKO SZKODA,ŻE ZMIENIŁ FRYZ!!

SAMA NIE WIEM TEŻ KOMU MOGĘ WIERZYĆ!!! JUŻ CHYBA NIKOGU NIE ZAUFAM!!!! Szkoda...

Pozdro dla: dla całej 6e, dla 6b i dla tych co mnie odwiedzają

Komentuj(2)
Link :: 25.02.2006 :: 14:11
JA TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKICH LUBIĘ Z MOJEJ GŁUPIEJ KLASY, NAWET EDYTĘ. Ale to nie znaczy,że nie lubię osóz innych klas, wręcz przeciwnie bardzo lubię chłopaków np. Z 6b. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!

POZDRO dla tych co lubię!!

Papa:-*
Komentuj(5)
Link :: 27.02.2006 :: 08:54
Hello!! Nie było mnie dzisiaj w szkole

Jestem chora

Ominął dziś mnie sprawdzian z matmy

Naszczęście.
Pozdro dla tych co mnie odwiedzają

Komentuj(3)
Link :: 27.02.2006 :: 12:53
Elo! Właśnie przed godziną byłam u lekarza na kontroli.
Komentuj(4)
Link :: 28.02.2006 :: 15:37
Hejo! Dzisiaj w budzie było nawet nudno... Dla ciekawskich byłam
u lekarza- LARYNGOLAGA!!!!!!!! Max jak zawsze wygłupiał się na długiej przerwie, kiedy było radio. Na godzinie wychowawczej robiliśmy próbę na apel

W końcu nasza kolej

Korzeń, Unios, Didek robili rower...

Boże... Jutro jest religia

uuuuuu
Dużo się teraz zmieniło u nas w klasie

Aha i siedziałam na
matmie z Kubą [nawet było fajnie] Pozdro dla: Edzi, Angeli, Sławka, Uniosa, Korzenia, Wyrzyka, Didka,
Kary-Siary,Drożdżówki i dla tych co mnie odwiedzają

Komentuj(10)